rafisklaget drotz caspersenFlott initiativ av Norges Råfisklag! Er du en ung fisker organisert i en av Råfisklagets eierorganisasjoner (Kystfiskarlaget inkludert - men må være bosatt innenfor Råfisklagets distrikt) kan du være med i trekningen av gratis reise, hotell og opphold til Råfisklagets årsmøte. For øvrig deltar Kystfiskarlaget på årsmøtet med daglig leder, samt fiskere som er valgt inn som Kystfiskarlageta representanter.

Bli med på årsmøtet!

Råfisklagets årsmøte setter kursen for salgslagets arbeid framover. Det blir spennende fiskeripolitisk debatt, presentasjon av ny teknologi og kåring av årets kvalitetsfisker. Det blir tilbakeblikk på fiskeriene i 2016 og en titt på utsiktene for 2017 ... Og selvfølgelig masse god stemning!

Vi er opptatt av å la unge folk få være med der beslutningene skal tas. Derfor vil vi spandere reise, hotell og opphold på noen heldige unge fiskere fra de sju eierorganisasjonene våre, slik at de kan delta på årsmøtet vårt. Vil du være en av dem? Skriv hvilken organisasjon du er medlem av i kommentarfeltet, og du er med i trekningen. Frist for å delta: 12. mai.

Årsmøtet

Dato: 31.05-01.06.17
Sted: Radisson Blu, Tromsø

Se hele programmet her: http://www.rafisklaget.no/portal/page/portal/NR/Omoss/Aarsmotet
For å delta må du være medlem av en av de sju eierorganisasjonene: Fiskarlaget Nord, Nordland Fylkes Fiskarlag, Fiskarlaget Midt-Norge, Møre og Romsdal Fiskarlag, Norges Kystfiskarlag, Fiskebåt eller Norsk Sjømannsforbund

Kontaktinformasjon: Norges Kystfiskarlag Postboks 97, N-8380 Ramberg
Telefon: 76 05 21 00 | Fax: 76 05 21 01 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.