Øst-Finnmark Kystfiskarlag

Om laget

Kystfiskere fra hele Øst-Finnmark har gått sammen om å stifte et regionlag under paraplyen til Norges Kystfiskarlag. Behovet for en fagorganisasjon for fiskere i Øst-Finnmark er så absolutt til stede. Arne Pedersen (bildet) er leder.

Strukturendringer i kystflåten, nye forvaltnings-  og reguleringsregimer etableres, økende press på fiskernes hevdvunne fangstplasser, forurensning  og giftutslipp og økte kostnader i fiskeflåten som følge av nye offentlige pålegg er noe av det kystfiskerne i økende grad må forholde seg til. Dette og mer til skaper behovet for et felles talerør basert på kystens egne verdier, et fundament som mer og mer trues av sterke kapitalinteresser.

Ved valg av styre- og varamedlemmene til Øst-Finnmark Kystfiskarlag er det lagt vekt på at kyst- og fjordstrekningen fra Nordkyn til russiske grensen i øst skal være representert.

Kontaktinformasjon: Norges Kystfiskarlag Postboks 97, N-8380 Ramberg
Telefon: 76 05 21 00 | Fax: 76 05 21 01 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.