Åpent møte om FoU i kystflåten

Fiskeri og havbruksnæringens forskningsfond (FHF) inviterer  i samarbeid med Norges Kystfiskarlag til åpent møte/seminar om FoU behovet i kystflåten. Møtet finner sted på Ramberg Gjestegård i Lofoten, mandag 14. mai kl 18.00.

FHF kommer til Lofoten for å møte fiskerne og hente innspill i forhold til FoU behovet i kystflåten. FHF vil samtidig informere om en del pågående forskningsprosjekt rettet mot kystflåten.

Følgende agenda er satt opp for møtet:

1. Åpning ved FHF

2. Presentasjon  av pågåendende prosjekter;

        - Automatisert landegning v/ Lasse Rindal

        - Automatisert fangstbehandling v/Sintef

        - Fangstbasert akvakultur v/Kjell Midling, Nofima

        - Sameksistens fiskeri og havbruk v/ Eirik Sigstadstø, FHF

       - Diverse andre prosjekter v/ Rita N. Maråk, FHF

3. Innspill på FoU prosjekter og diskusjon

Det tas forbehold om at det kan bli endringer i forhold til presentasjonene.

Møtet er et gratis seminar for alle fiskere, uavhengig av organisasjonstilknytning. FHF og Norges Kystfiskarlag håper flest mulig vil benytte anledningen til å komme i dialog med Fiskeri og havbruksnæringens forskningsfond om de forskningstiltak som  fiskerne er med og finansierer gjennom FoU avgiften. Da både om pågående prosjekter, og om hvilke forskningstiltak flåten trenger, og som fiskerne mener bør prioriteres fremover.

 

 

  • Sist oppdatert
Kontaktinformasjon: Norges Kystfiskarlag Postboks 97, N-8380 Ramberg
Telefon: 76 05 21 00 | Fax: 76 05 21 01 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.