Nå er det viktig å møte opp!

Kjersti_Busch_Kriss_Rokkan_IversenDet lokale kompetansebedriften Salt i Svolvær har fått oppdraget med å kartlegge det kystnære fiske i Lofoten, Vesterålen og Senja. Dette er en del av Oljedepartementets kunnskapsinnhentingen i forhold til eventuell oljeaktivitet. Nå inviterer Salt til møter med fiskerne rundt i distriktet.
NÅ ER DET VIKTIG Å MØTE OPP! Møtene begynner allerede 18 mai på Hamnøy og Ramberg.

 

Til kystfiskere som bruker havområdene utenfor Lofoten, Vestrålen og Senja 

Kartlegging av kystnært fiske  utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja 

SALT_2Som en del av Kunnskapsinnhentingen har den marine kompetansebedriften Salt Lofoten AS (SALT) fått i oppdrag av Olje- og energidepartementet å kartlegge kystnært fiskeri i Lofoten, Vesterålen og Senja. I den forbindelse inviterer SALT til møter av to timers 
varighet med aktuelle kystfiskere.
Møtene ledes av SALT som ønsker å innhente detaljert informasjon om kystfiskernes fiskeplasser, arealbruk og bruksutstyr gjennom ulike fiskesesonger.    
Det oppfordres til bred deltakelse for å utfylle eksisterende datagrunnlag så godt som mulig. På forhånd takk for velvillig innsats.
På vegne avmøteledelsen, Laura Johanne Olsen, SALT    
0moteplan

Kontaktinformasjon: Norges Kystfiskarlag Postboks 97, N-8380 Ramberg
Telefon: 76 05 21 00 | Fax: 76 05 21 01 | Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.